Visita el meu web de xarops: www.opcionatural.com
- Amanida de fruites/ Macedonia de fruta fresca
Qualsevol tipus de fruita de temporada, fresca, trossejat a gust i amanit amb el xarop de maduixa i menta, aproximadament 100ml. Endolceix i refresca . Amb meló queda deliciós
Cualquier variedad de fruta de temporada, fresca, troceada y aromatizada con nuestro jarabe de fresa y menta, aproximadamente 100ml. Endulza, refresca. Con melón está increible.
Cualquier variedad de fruta de temporada, fresca, troceada y aromatizada con nuestro jarabe de fresa y menta, aproximadamente 100ml. Endulza, refresca. Con melón está increible.
- Granissat / Granizado
En un got gros d’aigua (+/- 250cc) emplenem de gel picat i ho
banyem amb el xarop.
LLenamos con hielo picado un vaso de agua y lo bañamos con el jarabe o sirope.
LLenamos con hielo picado un vaso de agua y lo bañamos con el jarabe o sirope.
- Gelats / Helados
Qualsevol fruita que tinguem a casa, ( ex:2 plàtans, 5/6 maduixes)
150 ml de llet
100ml d’aigua
100ml de xarop de maduixa i menta
Batut, Posem-ho al congelador sense deixar de remenar cada 1/2h per a que ens quedi amb textura escumosa
150 ml de llet
100ml d’aigua
100ml de xarop de maduixa i menta
Batut, Posem-ho al congelador sense deixar de remenar cada 1/2h per a que ens quedi amb textura escumosa
-------------------
Cualquier fruta que tengamos (ex. 2 plátanos, 5/6 fresas)
150ml de leche
100ml de agua
100ml de jarabe de fresa y menta
Lo batimos y lo ponemos en el congelador sin olvidar de remover cada 1/2h para mantener una textura espumosa
Cualquier fruta que tengamos (ex. 2 plátanos, 5/6 fresas)
150ml de leche
100ml de agua
100ml de jarabe de fresa y menta
Lo batimos y lo ponemos en el congelador sin olvidar de remover cada 1/2h para mantener una textura espumosa
- Refresc:
1 got d’aigua ben freda, amb gas o sense segons gust.(aprox.250ml)
40ml de xarop, (mesura aproximada segons gustos)
- Batut:
1 got de llet ben freda (aprox. 250ml)
40 ml de xarop
- Aromatitza una cervesa
1 got de cervesa rosa, no negra,
10ml de xarop de maduixa i menta
- Còctel sense alcohol:
20ml de xarop de maduixa i menta
150ml de suc de taronja
Gel picat i unes fulletes de menta fresca
- Tisana de cava:
1 ampolla de cava
Aprox. 100ml de conyac
Aprox. 100ml de cointreau
Aprox.100 ml de xarop de maduixa i menta
Fruita tallada i gel
- Aromatitzem un gin tònic (+/- 10ml de xarop)
- Aromatitzem una vinagreta (+/- 10ml de xarop)
- Banya un crep
- Aromatitza la massa d’un pa de pessic
- Utilitza’l per farcir els teus bombons com si fossin de licor
A mi aquest xarop de maduixa i menta m encanta! En gasto una ampolla cada setmana.
ResponElimina